Welcome U.

aalborg volley er en
del af welcome uAalborg volley deltager i det nationale projekt Welcome U i samarbejde med dansk volleyball forbund og Nordea fonden.

Welcome U henvender sig til unge i alderen 19-24 hvor det ikke er vigtigt om man har spillet før, men derimod om man vil have det sjovt med at spille volley og få nye venner/bekendtskaber/netværk. Projektets formål er, at byde unge velkommen og igennem volleyball sørge for, at de nye studerende i Aalborg får et godt socialt fællesskab i Aalborg Volley, der ikke kun er relateret til studiet.

Aalborg Volley er allerede en klub med et godt socialt fællesskab på tværs af holdende og vi er gode til at tage godt i mod nye- der er plads til alle!
I forbindelse med vores deltagelse i Welcome U vil vi have et endnu større fokus på at sørge for at de nye studerende føler sig velkommen i Aalborg ved at i forhåbentlig bliver en del af Aalborg Volley og der vil løbende blive arrangeret volleyball relateret arrangementer, som er specielt henvendt til jer.

1. september 09:00 til 10:15 i Klideparken

AALBORG VOLLEY deler postkort ud!

D.1 september startede de mange nye studerende i Aalborg i den forbindelse var Aalborg Volley på plads i Kildeparken til at uddele Welcome U postkort.

De mange nye studerende fik lynintro til klubben og det at spille volley i Aalborg, på samme tid fik de også lige en gratis øl/sjus billet sponsoreret af ReKom Aalborg.

Aalborg Volley fik på samme tid introduceret klubbens nye maskot! En maskot som pt. er navneløs. Der vil derfor op mod vores første hjemmekampe være en konkurrence ang. navngivning af denne. Mere info følger.

Tak til de frivillige som fik præsenteret Aalborg Volley på bedste vis.