2 gode sæt!

Søndag morgen stod ligaherrerne tidligt op for at drage til Hvidovre, hvor Ligaens #3 holder til. Weekenden forinden havde de slået topholdet Gentofte, så det var med en indstilling om at vise Københavnerne, at træerne ikke gror ind i himlen og give dem en smag på jysk dunkebold!

Første sæt bød på god fight og godt pres på hjemmeholdet, Poul Anker fordelte spillet på fantastisk vis og hjalp angriberne med at finde hullerne i Hvidovres store blokade! Desværre fik Hvidovre en servestime sidst i sættet, der gav dem en kneben sejr på 25-20.

Andet sæt bød på både op og nedture for de velspillende nordjyder. En stime på fem servefejl sendte Aalborg på en svær opgave. Men god fight og stærke angreb gjorde sættet helt tæt! Specielt skal Jesper Skovmark fremhæves med gode slag og en stor blokade. Aalborg var med helt til 20-20, men tabte til sidst pusten og måtte give endnu et sæt væk.

I tredje sæt var pusten væk, selvom indskiftede Niels Pauli på centeren kom med nye kræfter. Hans usædvanlige serve-effektivitet på hele 50 % kunne dog ikke holde Aalborg med i kampen. Hvidovre viste hvorfor netop de hører til i toppen af ligaen. Selvom vi ikke kunne være med på point viste vi hvordan vi kan fejre dem vi får – Mads Peter viste vejen ved at krydse af på banen hvor bolden landede, det blev kvitteret med en flot henstilling fra dommeren, et fint gult kort.

Kampen endte ærgerligt 3-0, med Poul Anker som kampens spiller. Næste kamp er på lørdag hvor Aalborg tager imod Marienlyst på hjemmebane i stadionhallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *