Historisk kvartfinale for Aalborg Volley

For første gang i klubbens historie, skulle der spilles kvartfinale i Danmarksturneringen. På den anden side af nettet, ville modstanderen være Gentofte, der igen i år har snuppet førstepladsen i grundspillet. På papiret en uoverkommelig modstander, vi har mødt mange gange i år, og desværre ikke vundet sæt over, endnu.

Vi har dog flere gange formået at presset dem til kun at spille med deres start 7’er. Første sæt starter lidt vanskeligt, vi har svært ved at overkomme deres rimelig store blokader, og bliver blokeret mange gang. I startopstillingen havde vi, Kristian, Kristian, Mads Peter, Mikkel, Aarup, Skovmark og Patrick. Til trods for vi igen havde fået Tange og Patrick hjem fra ferie, var det ikke et overbevisende første sæt, der blev tabt 25-12.

Andet sæt blev tingene bedre, vi begyndte at vinde vores point selv, være en smule mere opmærksomme i vores egne blokader og ligge en smule mere servepres. Samme opstilling blev brugt som i første sæt, og spillerne fulgte med hele vejen op til 12-12, herefter tog Gentofte sagen i egen hånd og kørte 5 point i steg til føringen 17-12, og ender med at vinde sættet 25-17.

Tredje sæt, blev en anderledes affære, Martijn kom ind i stedet for Mikkel. Holdene følges ad hele vejen op 14-14, hvor hæver Kristian tager sagen i egen hånd og server os til 18-14. Troen på tingene bliver store, desværre for os, havde vi som igennem hele sæsonen problemer i den afgørende fase. Vi bliver blokeret 3 gange, laver andre tekniske fejl og overlader initiativet til de andre og ender med at tabe sættet 25-20.

Vi har bestemt muligheden for at tage det ene sæt, der ville betyde verden for os, mod nok det bedste hold i Danmark, men heller ikke i kamp 4 mod Gentofte i år lykkedes det, måske når vi møder dem på udebane på torsdag.

Kampens spiller blev Mads Peter Hilligsøe, der undervejs i kampen leverede flere gode point og forsvarsaktioner, både på ryggen, maven og siden.

Næste hjemmekamp vil være d. 17 Marts klokken 14.00 i Stadionhallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *