Arbejdssejr i Ishøj!

Ishøj Volley vs. Aalborg Volley
Volleyliga herre. D. 25. Marts 2018
2-3 (25-13 / 25-18 / 22-25 / 21-25 / 9-15)

Efter en hårdt tilkæmpet 3-2 sejr hjemme i Aalborg var det i dag tid til retur opgøret i Ishøj.

10 kampklar drenge stod klar i Ishøj da kampen skulle sættes i gang 19:30. Holdet var desværre uden træner Tue Dyrvig til dagens kamp, så træner rollen var til dagens kamp overdraget til Mads Peter Hilligsøe som så måtte være spillede træner.

Ishøj spiller som VK Vestsjælland med Molten bolde. Dette kunne man fra kampens start tideligt se ikke passede Aalborgs spil. Bolden bevæger sig lidt anderledes end den ellers normale Mikasa bold.

1 første sæt blev især vores modtagere sat på prøve. Flere bolde hoppede den forkerte vej og gjorde opgaven svær for Poul Anker på hæver posten. Flere ting slog fejl i dette sæt og vi måtte derfor se os til takke med kun 13 point i første sæt.

I andet sæt fik vi stabiliseret vores spil og begyndte at lave flere point i angrebet, det var dog ikke nok til at stoppe Ishøj og vi taber sættet 25-18.

Med frygten for at smide et hurtig 3-0 nederlag var det nu eller aldrig i tredje sæt. Vi går ind med 100% power og giver den gas i alle spillets fassetter. Dette giver pote! Her skal i sær Mikkel Skov og Nicolai Tange nævnes som de store profiler ved nettet. Gode stabile bloks kombineret med fornuftigt forsvarsspil giver os en sæt sejr på 25-21.

Intet skulle laves om til fjerde sæt nu var der gang i Aalborg maskinen. Alle støtter op om hinanden og der vindes point både fra begge vores centre Niels Pauli og Jesper Skovmark samt de hårdtslående kanter. Her kæmper især Jakob Sloth og Kristian Juul Kjær flot i forsvaret og gør det svært for Ishøj mandskabet at vinde bolde. Kampens helt store udfald kommer da Ishøj trækker et rødt kort ved stillingen 22-21 til Aalborg, hvilket bragte os på 23-21, dette blev flot opfuldt af et blok kill fra Nicolai Tange og afsluttet med et hårdt smash fra Mads Peter til stillingen 25-21.

5 sæt skulle for tredje gang i træk i kampene mod Ishøj i brug.
Mikkel bringer os hurtigt foran med et par point med gode server, vores forspring på 3-0 bliver dog indhentet ved 5-4 og giver spænding til sættet. Vi formår dog at holde hovederne kolde og sætter gode point ind på kontoen. Med et sidebyt ved stillingen 8-7 må man sige at det var tæt. Herefter går det hurtigt! Gode angrebspoint fra Aalborg siden krydret med et par tekniske fejl i Ishøj lejeren sikre os sættet på 15-9 og derved kampen 3-2!

Her bryder glæden for alvor løs og drengene kan med god grund danse sejres dans!

Kampens spiller skal deles imellem Mikkel Skov og Nicolai Tange som begge formår at steppe op i de afgørende perioder! Hilligsøe løfter træner opgaven og formår at holde sammen på de unge drenge og giver derfor et godt udgangspunkt for det sidste placerings spil i sæsonen! Nemlig kampen om 5. Pladsen! Her venter VK Vestsjælland som besejrede ASV Aarhus tidligere i dag.

Første opgør er allerede skærtorsdag hvor vi spiller hjemme i Aalborg stadionhal klokken 20:00. Så kom i hallen og se en sandt påskeopgør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *