Aalborg ude af medaljekamp!

2. DM Kvartfinale.
Gentofte Volley vs. Aalborg Volley
Torsdag d. 8. marts. 3 – 0 ( 25- 19 / 25-14 /25-15)

Torsdag drog Aalborg volley til djævleøen for at spille den anden kamp i kvartfinalen. Aalborg tabte som bekendt den første kamp på hjemmebane. Så hvis drømmen om Champions League og international succes skulle bevares måtte Aalborg vinde i dag.

Der var da også sket store ændringer i startopstillingen til denne skæbnekamp. For første gang i sæsonen havde den pur unge og meget talentfulde hæve fået plads i startopstillingen, frem for den ellers solide førstehæver PA. Derudover havde Tue fået en så stor tro på Mads Peters evner, efter kampen i søndags, at han havde placeret ham på kantpositionen.

Første sæt starter rigtig fint. Trods det store servepres modtager de nordjyske forsvarsspillere rigtig pænt, og dette giver perfekte muligheder for den unge hæver. Dette resulterer dog også i at Aalborg og Gentofte følges ad det meste af sætte. Trods rigtig fint spil fra Aalborg, må de se sig slået på marginalerne, og taber desværre sættet.

Andet sæt starter som første, dog med et endnu større servepres fra Gentofte. Dette kan også ses på modtagningerne, som desværre falder lidt i kvalitet. Desværre falder kvaliteten over hele linjen, og Mads Peter ser sig nødtaget til at lave en drastisk ændring og skifter den rutinerede hæver, PA ind. Dette har dog ingen effekt og Aalborg taber også andet sæt.

Nu var det nu. Aalborg måtte vinde de tre næste sæt for at bibeholde drømmen om internationale kampe. Aalborg går på banen i stærkeste opstilling. Klar til at give den 110%. Sættet starter rigtig god ud, og Aalborg er da også foran i perioder, men til sidst skruger Gentofte bissen på og Aalborg må se sig slået i denne skæbnesvangre kamp.

Der er altså ingen Champions League denne sæson, men der er jo altid næste år.

Dagens spiller blev Kristian Tilsted som kampen igennem holdte niveau og gejst i de svære perioder. Nu venter der et placeringsspil for det unge Aalborg mandskab. Her kæmpes der om 5-8 pladsen.

Aalborg møder i første omgang Ishøj i bedst af 3 kampe. Vinderen af opgøret spiller om 5-6 pladsen mod vinderen af ASV og VK Vestsjælland.
Aalborg spiller første kamp lørdag d. 17. marts hvor modstanderen som sagt er Ishøj Volley.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *