Aalborg stjæler sæt fra Marienlyst

Dagens kamp så på papiret rigtig svær ud, da modstanderen var sidste års danmarksmestre. Opvarmningen gik i gang og dømt efter opvarmningen blev den vundet stort af Marienlyst.

Til trods for dette blev første sæt en meget tæt affære, hvor Aalborg fik sine modstandere til at kæmpe for hvert et point. Dagen nye mand på kanten, Jesper Skovmark, viste gode takter og lod sig ikke presse af de gode server, der blev sendt afsted. Samtidig gjorde han og resten af holdet en god indsats oppe ved nettet. Mod slutningen af sættet trak Marienlyst fra og sættet endte 20-25 til Marienlyst.

Frem til andet sæt blev nogle få ting ændret og snakket på plads så alle var klar på deres opgave. Dette gav Aalborg teten og de styrede sættet hele vejen igennem. Andet sæt blev vundet pga. flere gode forsvarsaktioner, en velspillende hæver som kørte krydsbolde, spillede centrene op og havde overskud til at afgøre flere bolde selv med både lop og i blokaden. Mod slutningen holdt Aalborg forspringet og vandt sættet 25-20.

I tredje og fjerde sæt var det som om alt energien på Aalborgs hold var sluppet op. Det resulterede i mange personlige fejl og kombineret med et højere servepres fra Marienlyst indskiftede spiller ende det med 2 lidt kedelige sætcifre 14-25 og 15-25 til gæsterne fra Marienlyst.

Dagens spiller i skysovs var Jesper Skovmark som med sin kun anden gang i kamp på kantpositionen havde mange gode modtagninger og i angrebet vandt flere bolde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *