Aalborg sikrer 6. pladsen i ligaen

Aalborg Volley vs. VK Vestsjælland
Kampen om 5. pladsen i VolleyLigaen 2018
0 – 3 (18-25 / 27-29 / 16-25)

Efter et 3-0 nederlag hjemme i Aalborg var det i dag tid til returopgøret om den eftertragtede 5. plads i ligaen 2018.

Kampen fløjtes lidt forsinket i gang grundet en flot hæderspris, der skulle uddeles til hjemmeholdets point-sluger Oskar Madsen. Tillykke til Oskar med prisen som idrætsambassadør i Slagelse kommune.

Første sæt starter noget usikkert for Aalborg mandskabet, og vi kommer hurtigt bagud med et par point. Ved stillingen 4-2 til VKV formår Jesper Skovmark at serve os tilbage til stillingen 8-4. En føring vi dog hurtigt sætter over styr, og vi bliver hentet ved 12-12. Herefter bliver der desværre lavet en del forsvars- og angrebsfejl hvilket resulterer i et nederlag på 18-25.

Lidt samme historie gør sig gældende i andet sæt. Få Aalborg spillere griber chancen, og før vi får set os om, har VKV sætbold ved stillingen 24-17. Her skulle man tro, at sættet var tabt, men med serv efter serv fra holdets alders præsident Martijn Bergink kombineret med gode blokader fra Jesper Skovmark samt hårde kant angreb indhenter vi VKV, og ser os foran ved stillingen 26-25. VKV kommer på 26-26. Desværre var marginalerne ikke med os, og da et skarpt diagonal slag fra Mads Peter Hilligsøe, som hele hallen ser inde, bliver dømt ude, må vi se os nede med 27-28. Sættet bliver lukket ved stillingen 27-29 til VKV efter et vildt comeback af Aalborg.

Ved starten af sæsonens måske sidste sæt, var der behov for, at alle for alvor steppede op. Dette skete desværre aldrig rigtigt, og vi taber sættet 16-25 og dermed kampen 0-3.

En kamp vi desværre ikke kan se os tilfredse med. Vi griber ikke dagen og leverer ikke på det niveau, der er nødvendigt for at slå et hold som VKV.

Kampens spiller blev Kristian Juul Tilsted, som formåede at rive op i alle med gode hævninger samt maks gejst!

Dette var sæsonens sidste kamp for vores liga herrer, og vi kan derfor sætte endegyldig punktum for sæsonen med en godkendt 6 plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *